• info@vkm.be
  • Louis Paul Boonstraat 18, 9150 Kruibeke
  • +32(0)37441012
Road VKM

OVER VKM BV

MISSIE

Onze missie is klanten faciliteren met waardetoevoegende en duurzame business solutions, waarbij optimalisatie van business performantie, kwaliteit, customer care en zowel intern- als extern retentiebeleid centraal staan.

GESCHIEDENIS

Sinds de oprichting in 2004 is VKM BV geëvolueerd van een consultancy provider naar een multidisciplinaire partner van de bedrijfswereld en levert consultancy-, management-, coaching en audit services met Lean management als rode draad.

Doorheen zijn carrière was bestuurder Bart Van Koetsem steeds gefacineerd door het optimaliseren van bedrijfsprocessen, met focus op verhoogde productiviteit en reductie van bedrijfskosten en doorlooptijden. De drive om steeds op zoek te gaan naar manieren om slimmer te werken heeft geleid tot het behalen van een Black Belt Lean Manufacturing certificaat in 2015. Gecombineerd met een technische achtergrond en passie voor mechaniek, vond VKM BV zijn eerste opdrachtgevers in de Automotive sector. De vergaarde expertise in Lean management werd na verloop van tijd uitgerold naar andere bedrijfssectoren zoals de insurance-, leasing-, transport- en bouwsector. Vandaag ontzorgen wij onze klanten en leveren oplossingen op maat volgens de noden van de klant.

Uw contactpersoon

Bart Van Koetsem

Bestuurder

Bent u klaar voor een Business Upgrade?
Meer info?